Apple iPhone 4, record de vânzări

Latest IT news
 

Apple iPhone 4, record de vânzări

Postby cosmin » Fri Feb 11, 2011 3:04 pm

Cel mai nou şi mai subţire smartphone din lume, iPhone 4, lansat de compania lui Steve Jobs se bucură de un succes enorm, americanii reuşind să vândă peste 600.000 de unităţi în doar 24 de ore.
Noul gadget lansat de Apple - iPhone 4 - este cel mai dorit telefon mobil din lume. Mai mult de 600.000 de persoane au comandat telefonul în prima zi de precomenzi. Din cauza cererii foarte mari, sistemul de comandă on-line s-a blocat, iar Apple a trebuit să oprească temporar vânzările, cerându-şi în acelaşi timp scuze pentru oferta insuficientă.

Reprezentanţii AT&T, liderul pieţei americane de telecomunicaţii şi singurul operator care comercializează terminalale iPhone în SUA, au declarat că cererea pentru iPhone 4 a fost de zece ori mai mare decât pentru iPhone 3GS, anul trecut. AT&T a oprit sistemul de precomenzi şi va relua vânzările odată ce furnizorii îşi vor reconstrui stocurile. Cei care şi-au precomandat un iPhone 4 vor intra în posesia lui pe 14 iulie, conform oficialilor Apple, în timp ce lansarea în magazine va avea loc pe 24 iunie.
cosmin
Support
 
Posts: 13
Joined: Thu Aug 05, 2010 11:35 am
Location: Bacau
 

Return to IT news

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron