Guild Wars

Here u can read about the latest games launched!!
 

Guild Wars

Postby House-Max » Thu May 12, 2011 2:07 pm

Hello

I know that all my posts till now are in english
but from now on I will start writing in romanian, if you why is that the most traffik I have is form this country and sadly they wanna read and write in romanian.

Asa ca voi incepe acest mic rewiew in limba noastra draga, care cu siguranta va fi plin de greseli, tipic mie:))).
Anyway, nu stiu cati dintre voi ati auzit de Guild Wars, GW prescurtat... jocuril a aparut si a fost cam cel mai puternic concurent al celui mai jucat mmorpg de pe piata World Of Warcraft pe scurt WOW.
Acesta in ciuda faptului ca nu necesita o taxa lunara si poate fi achizitionat in 4 parti (classic, factions, night fall si eye of the north) fiecare parte costa in jur de 12-13 euro.. udneva la 60-70 de lei prin magazinele de specializate, sau cumparat in set complet poate fi ceva mai ieftin.
Tinand cont de faptul ca este one time pay are ceva avantaje, sa zicem.

Sa trecem putin la detalii ceva mai interesante, cum ar fi partea grafica...care iese din tema clasica de farytale folosita in wow, fiind putin mai realist ca format al corpului.
jocul in ciuda faptului ca arata bine nu este deloc un joc pretentios

"Guild Wars: System requirements:

Windows XP/2000/ME/98/Vista
Intel Pentium III 1 GHz or equivalent
512 MB RAM, DVD-ROM Drive
3 GB Available HDD Space
ATI Radeon 8500 or NVIDIA GeForce 3 Series Video Card with 64 MB of VRAM, 16-bit Sound Card, Internet connection."
trebui spus ca fiecare factiune are povestea ei care este oarecum separata de restul povestilor, in schimb tot ce dobandesti dintro parte este transferat in orice alta parte doresti.
As vrea sa fac o mica prezentare a partilor din punctul caracterelor de vedere:
classic : warrior, ranger, monk, necromancer, mesmer. elementalist.
in factions apar si : assassin, ritualist
in nightfall apar si : paragon, dervish
pentru detalii mai multe legate de fiecare clasa puteti sa le gasiti pe:
http://wiki.guildwars.com
tot acolo pot fi gasite multe alte detalii.
guildwars permite crearea de echipe de maxim 8 jucatori, iar la fiecare iesire din orash exteriorul se incarca separat pentru fiecare echipa, practic zonele comune in care poti vedea si restul jucatorilor de pe servere sunt orasele.
Ce este trist sa zic asa din punctul meu de vedere este ca in general ai nevoie de o oechipa pentur questuri, si ca din pacate in fiecare orash sunt un fel de grupuri de moobi pe care ii poti lua cu tine in echipa pentru a termina questul, acest lucru promoveaza mai mult jucatul in "single player" un joc care a fost destinat ca un mass multy player.
Un alt lucru observat in acest joc este faptul ca in una din parti, salvezi nsite eroi, care dupa aceea te vor insotii si ajuta, ii poti introduce in echipa ta, ei crescand in nivel odata cu tine, depinde de tine cum va juca putand sa ii setezi destul de exact ce va face si cand, tot tu esti responsabil si pentru echiparea lor... deci fata de alte mmorpguri aici ai de echipat o multumie de caractere in loc d eunul singur.
Nivelul maxim este de 20 si poate fi atincs chiar destul de usor, in schimb abia de atunci incepe distractia, si pot sa va garantez ca nu apuci sa termini nici una din cele 4 parti pana atingi level 20 :).
Partea lui forte este structura de player versus player care este puternic dezvoltata si zic eu bine pusa la punct.
Guildele pot avea aliante intre ele.
sunetul si feelingul este chiar ok in joc, doar ca poate devenii foarte plictisitor daca il joci de unul singur, sau nu cunosti pe nimeni.

Patchurile se aplica automat cand intrii in joc si se descarca restul de materiale atunci cand intri in zona respectiva( nu avetid ece sa va faceti griji, sunt pahcete mici ce se descarca in timp ce joci) deci nu va va ingreuna deranjabil jocul, iar acest lucru se va face doar prima data cand ajungi in acea zona sau prima data cnad ajungi acolo dupa un update.

Daca ai un sistem ieftin si vrei totusi sa joci un mmorpg frumos si calitativ dar nu doresti o taxa lunara eu iti recomand sa incerci guildwars. inafara de eye of the north fiecare campanie poate fi jucata separat, practic poti cumpara doar o campanie pentur a te invata cu jocul iar daca acesta iti place, le poti lua si pe celelalte.

Aici inchei acest mic review al vostru House-Max
Pana data viitoare
House-Max
Site Admin
 
Posts: 30
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:23 pm
 

Return to Review's

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron