Test Drive Unlimited 2

Here u can read about the latest games launched!!
 

Test Drive Unlimited 2

Postby House-Max » Wed May 18, 2011 3:36 pm

Salutare lume.

Acesta este primul review in romana. am decis ca este mai usor de citit si mai usor de commentat de catre voi.
Daca ma intrebati dece nu am inceput cu tdu1 pot spune ca acela poate va fi ignorat de voi in tendinta de a achiziona un game din aceasta serie, asa ca aici voi incerca sa fac un fel de comparatie intre cele 2.

TDU 2. se vera o continuare de la tdu1 doar ca actiunea este un pic cam liniara fata de tdu1 unde tu alegi cam tot ce vei face, avantajul este ca aici ai o poveste, fata de 1 unde poveste este un pic cam lipsa.
Grafica este ok, nu excemtionala, doar ok, avand totusi ceva mici buguri gen semnalizarile se vad doar din exterior, indicatoarele de pe bord existente ne functionand(cele de semnalizare), acest lucru poate nu vi se pare prea deranjant, mai ales ca poate veti spune ( eu folosesc camera din exterior(spatele masinii)) vin cu o continuare care este si pro si contra. Engineul folosit la tdu2 este ceva diferit de cel din 1 (aici veti spune dooo)
din pacate nu chiar in bine, el fiind optimizat pt weel, de pe keyboard ne fiind chiar simpatic d ejucat, spre deosebire de tdu1 care avea un engine mult mai customizabil, fiind ok si pt kb si pt weel. indirect probabail daca veti folosii weel nu veti folosii camera de rear.
De customizare mai duce lipsa si la capitolul de gamming, ne mai putand fi seleltata pozitia in scaun si alte cateva chestii ajutatoare....
In acelas timp mie unu mi se par finisajele de grafica ceva mai prost facute.. poate mai in graba iar in ciuda faptului ca vizibil nu sunt diferente uimitoare intre cele 2 variante pot spune cu tristete ca la capitolul cerinte sunt diferente reale, daca tdu 1 il jucam cu setarile in max si ci un frame rate ridicat peste 40 fps cu un 8600gt, lucrurile stau putin diferit cand vine vb de tdu 2, unde cu un ati hd 5850 nu prea sar de 30fps...
sunetul nu este formidabil, iar masinile mi se par un pic cam arcade la aderenta pe asfalt.

Eu unu am fost destul de dezamagit de joc, avand asteptari mult mai mari, asta comparativ cu diferentele de calitate si feeling oferita de tdu1 in comparatie cu jocurile din perioada lui.
Pot spune ca este foarte foarte trist ca un joc lansat in 2011 sa foloseasca technologii de dx9, cand dx10 ofera o calitate aimaginii , luminii.. etc peste dx9, nu mai spun de dx11.


Intel Processor - Core 2 Duo E4500 2.2GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 4400+
Nvidia Graphics Card - GeForce GTX 280
ATI Graphics Card - Radeon HD 4870
RAM (Memory) - 2 GB
Hard Disk Space - 14 GB
Direct X - 9

Yours House-Max
House-Max
Site Admin
 
Posts: 30
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:23 pm
 

Return to Review's

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron